Sunday, June 29, 2008

LA MULTZI ANI!


VAAAAIIII E ZIUA MEA:!!!!! m-a sunat atata lume de nu ai mai vz in viatza ta:((....atatea persoane am care tzin la mine!

imi este si jena:((

oricu am asteptat...azi e oarecum prea tarziu pt mine...farmecul era la 12 dar ca orice basm frumos dupa miezul noptzii totul de termina!

4 comments:

cris said...

La Multi Ani!!!!!..sa fii vesela,pentru ca asta e "muzica"care se aude oricum dinspre tine,sa fii sanatoasa,pentru a avea intotdeauna puterea de a face toate nebuniile care iti trec prin capsorul ala al tau de copil nebun,sa fii inconjurata de oamenii pe care ti-i doresti pentru totdeauna in viata ta si sa iubesti si sa te lasi iubita..pentru ca asta e ratiunea de a trai..

Traian said...

LA MULTI ANI pentru ieri (29 iunie 2008). Din toata inima. Din pacate 2 factori m-au impiedicat sa-ti urez chiar ieri ceea ce meriti: 1. am dormittoata ziua, dupa o noapte plina de Armin van Buuren in concert 2. Nu stiam si nu stiu daca ai acelasi nr de tel din Romania (iar computerul nu l-am deschis ieri)
Stiu ca tu asteptai urari de la Coco, dar sper sa le primesti si pe ale mele...:)

Romanita said...

multzuesc cris pt urari....intradevar te confundase dar.....:D niciodata nu e prea tarziu sa cunosc mai bin o noua cris:*
traiane, scuzele iti sunt acceptate , nu de alta dar lacrima din coltzul ochiului m-a dat gata, si a si nr de romania, si a si nr de austria....si iti accept urarile cu mare drag:* chiar daca stiu ca ai uitat sau nici nu stiiai de ziua mea;|)
cat despre coco....e la perete....el nu simte laserul ce ii focalizeaza ceafa:)))

Anonymous said...

Offf madam, de unde sa stiu ca a fost ziua ta.Tot ce e frumos si bun sa fie alaturi de u.Sa ramai in continuare la fel de "nebuna", zanga si sa ma iubesti mai mult :). La multi ani !