Thursday, October 28, 2010

Din una in alta.

Am gresit! Recunosc!
Am crezut ca daca sunt "scunda" nu pot fi "inalta"!
Am crezut ca nebunia nu imi va fi apreciata!
Am crezut ca trebuie sa muncesti mult pentru tot!
Am crezut ca nu poti fericit daca nu esti complet si ca am crezut ca eu mereu ma insel desi am dreptate!
Recunosc! E tarziu!
Recunosc ca daca eram sluty de mica mai aveam o sansa. Poate atunci as fi incercat viata mai mult, iar pana la varsta asta as fi fost decisa ;si nu ma refer la genul ala de sluty care implica strict partea masculina! Recunosc ca am gresit ca am vizionat numai comedii si filme cu happy ending. Ca nu mi-am permis niciodata sa fiu influentata de filme, carti sau documentare sumbre sau cu o doza de realitate mult prea mare. Mi-am pazit mereu mintea si sufletul de lucruri reci si rele! Am refuzat negativitatea altora stiind ca imi ajunge a mea!
E tarziu! Renunt!
E tarziu in a mai spera ca ceva o sa se intample! Vad ca nimic nu merge cum am citit in cartile alea frumos colorate. E tarziu pentru mine, pentru tara asta si pentru lume!
Renunt! Renunt la tot! La vise, la sperante, la iluzii, la printi pe cai albi, la decizii, la plin, la in a mai cauta fericirea, la....la tot!
Azi renunt la tot. Sper doar, spre binele meu, ca decizia luata sa nu se schimbe! M-am saturat de norisori rozi!
Ciudat e ca sunt un om cu picioarele pe pamant; dar care in secret credea in zane, isi facea iluzii si avea sperante mult prea mari! Decis este ca sunt capabila sa dau sfaturi altora, numai eu daca as fi apta sa-mi deschid urechile si sa ma aud....

5 comments:

cris said...

da ce-ti veni chiquitita?o luasi iarasi pe panta "aia"?vezi ca vin din urma si iti dau (cum numai eu stiu:))vreo doua ghionturi ca sa revii pe"drum drept"!
..nu e too late ..nu?
luv u baby:*

Romanita said...
This comment has been removed by the author.
Romanita said...

nu nu! nu sunt pe panta aia. Sa spunem ca m-am trezit putin la realitate, dar banuiesc ca asta face parte din procesul de transformare, nu?!? dar sunt bine!
Ce e drept realitatea e cam sumbra:))) dar....acum nu mai am timp sa ma gandesc la prostii! mult mult prea ocupata:)))
Luv u to baby :*:*

ozana said...

faptul ca exista marlani si martoage in loc de printi si cai albi nu este greseala noastra,a celor care inca mai cred in lucrurile frumoase!!! urca-te in caleasca roz te rog cand mai ai astfel de ganduri...ramai tu...esti frumoasa asa vesela si visatoare!!!!tu esti romanitza mea :*

radiowhisper.com said...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!