Thursday, March 12, 2009

back to basic

Tot am senzatia ca ceva bun se va intampla si ca toate chestiile nasoale duc catre ceva bun- TREBUIE:)) Vreau sa presimt un sentiment de usurare care va veni cat de curand. Pana atunci incerc sa-mi pun in ordine prioritatzile si sa ma intorc la basics needs. Asa ca: pentru a-mi termina facultatea (adica pt a lua restantzele ca sa pot da licentza in vara :P ) tre sa renuntz la 'luxul' si placerea de a locui singura- too expensiv; tot pentru asta trebuie sa renunt la shopping- nu sunt o cumparatoare inraita dar am mici placeri vinovate si destul de scumpe ;asa ca ''reinventam'' vechea garderoba); iesirile in oras se vor tria si ele; am renuntat si la dorinta de a-mi mai recupera datoriile. Nota personala: NU MAI IMPRUMUTA! desi cu banii aiai ti-ai fi putut lua 2 Boston terrieri adorabili! :( Ramane inca in picioare planul de a pleca undeva de ziua mea cu fetele si sa filmam ''girls gone wild'' partea a cata o fi pana la vara:))
M-am bucurat deasemenea sa vad ca imi citeste lumea prostioarele si ca va mai pasa de mine. E un sentiment placut sa descoperi (asa cum am mai spus) oameni dragi- prieteni- carora inca le mai pasa de tine. Dar gata despre voi:))) sa revenim la mine:))

P.S.: ......si am iesit!!putin mai tarziu decat prevedeam dar niciodata nu e prea tarziu! Imi pare rau pentru situatia creata dar in acelasi timp imi pare bine pt binele ce mi-a facut. Adica am reusit sa fiu si eu egoista, sa ma gandesc la mine si numai la mine fara sa-mi pese de sentimentele celorlalte persoane implicate, in acelasi timp nu inteleg de ce mereu tind sa o dau in bara:)))) incepe sa fie amuzant.Am constatat clar ca nu pot face nimic, asa sunt eu, si orice incercare de a ascunde asta are repercusiuni grave asupra psihicului meu, asa ca .... fuck it!:))but, i was up baby, up in the sky! :)))

8 martie slash 8 martie


emotzii. mesaje. clyde. plecare. surpriza. lumanari. lalele. petale de lalele. si ai multe lalele. somon. cina. surpriza. tocuri. dantela. dorinta. pasiune. fetisuri. parfum. pijamale. plecare. slash. somn. amintiri. somn. trandafir. sentimente. controlare. gatit. somn. film. somn.