Friday, May 29, 2009

''Agurida''

Cum ar fi daca atunci cand am muri Dumnezeu ne-ar arata toate oportunitatile pe care ni le-a oferit; toate rascrucile de drumuri, si am vedea toate alegerile gresite pe care le-am facut, sau daca nu gresite cel putin nu pe cele ''perfecte''?!?! Nu ar fi ciudat ca regetul sa tina o eternitate?!?!

Tuesday, May 26, 2009

azi

Eu le-am spus ca prezenta mea nu este necesara dar ei ''Batman/Batman'' asa ca... am facut plaja! Drept urmare m-am ales cu: pielea rosie ca racul, bronz de tractorist, buzele arse si febra. Normal ca am facut insolatie, de ce nu as face?!?!. Nu am sa inteleg niciodata de ce fac insolatie, nu sunt nici blonda nici bruneta nici alta culoare care atrage soarele dar... Maine la facultate sa vorbesc cu al doilea profesor pervers. Numaratoarea a ajuns la 3. Clar nu intru in licenta!

Saturday, May 16, 2009

Love my friends


''...2 oameni ce au o relatie de prietenie mai speciala.'' Am atat de putini prieteni care stiu sa-mi fie prieteni!

Thursday, May 14, 2009

Sunt la un pas de licenta si intr-o mocirla de restante! Sa 'le las la sfarsit' acum nu mai pare o idee geniala. Si cum toate nu pot sa mearga decat prost intampin greutati pe traseu. Cand au hotarat mosnegii de cinjdeani ca daca se dau la o studenta si o hartuiesc cinspe minute in birou o sa fie bine?? Am renuntat la gandul ca voi da licenta in vara din cauza unui bou. Sper doar ca intr-un final nu va fi atat de idiot sa mai incerce odata! Pana una alta o alta dimineata cu ceai negru fara lapte si un moral infestat de gripa porcina!

QUEEN si FREDDIE MERCURY


Prima formatie de care m-am indragostit a fost QUEEN !!

Mama este fan QUEEN si avea grija sa cumpere casetele ce apreau, sa asculte mai mereu si a inceput sa-mi placa! Era o voce care imi facea pielea de gaina si nu intelegeam de ce... o voce facuta in rai de catre ingeri blonzi cu carliontzi perfecti Tata si-a inregistrat pe vechiul magnetofon ''The Invisible man''- melodie ce imi punea sangele in miscare mai ceva ca 1o doze de Redbull. Asa ca in bucatarie se asculau casetele si restul casei rasuna cu benzile lui tata.

In frumoasele si iubitele mele vacante la bunici verisorul meu Vasilica( :))-ce batai imi mai dadea :))) imi facea in ciuda cu colectia lui de casete! O adevarata colectie QUEEN si Freddie Mercury! Mi-a explicat ce gen de muzica ascultam eu, cine erau componentii, poze cu fiecare in parte si ce altceva as mai putea asculta ca sa inteleg muzica. Atunci a fost perioada in care sa devin detectiv nu mai ma coafa si se nastea in mine dorinta de a deveni ''tobosar''- vroiam sa fiu la fel ca Roger Taylor... Invatatul englezii a devenit si el un obiectiv de important- vroiam sa intzeleg versurile! Simpla ascultare a ''muzicii'' nu mi se mai parea interesanta, vroiam sa aflu de unde le-a venit 'muzica'! Mai apoi caiete intregi cu versuri ce erau traduse ulterior, au inceput sa apara printre caietele de matematica si romana. Articole decupate, embleme, mazgalit caietele de mate si romana cu QuEeN si Freddie Mercury!

Am plans ca un copil cand am aflat ca Freddie a murit! Eram unul, unul ce suferea enorm! Mi s-a explicat de ce a murit de catre matusa mea. Nu i-am taiat placerea de a-mi explica ce e SIDA si ce inseamna 'homosexual'- poate asta e motivul pentru care niciodata nu m-am speriat de cuvantul acesta si de imagine ce mi-o oferea- faptul ca un om atat de mare ca al meu Freddie a fost asa, nu are cum sa fie un lucru rau!

Mult timp dupa asta ii sarbatoream ziua de nastere, plangeam la data in care murisera, purtam doliu si imi faceam adevarate zile QUEEN.

Melodia mea preferata a ramas dealungul timpului ''Innuendo''! Albumul meu preferat este ''Innuendo''. Albumul ''Hot Space'' mi s-a parut un cocktail atat de bine imbinat incat niciodata nu plecam in discoteca fara sa il ascult!

'Killer Queen'- o melodie sexy 'imbracata' in ciorapi cu cusatura la spate, corset negru si inaltata pe tocuri, cu un mers atat de sexy incat intrebarea: ''Wanna try?'' isi gaseste un raspuns imediat!

''Too much love will kill you''- nu o simt decat cu o cutie de inghetata; a trecut cu mine prin kilograme de ingetata :)


''Don't stop me now''- E MELODIA MEA VESELA :D

''Who Wants to Live Forever''- Cea mai frumoasa declaratie de dragoste!!

''I was born to love you''- inca o declaratie de dragoste superba, poate vreodata...poate (Cris asta iti suna cunoscuta? :)


In mare am crescut cu QUEEN si o sa fiu mereu o devoratoare a ceea ce ne-au putut oferi cei patru 'regine' ai muzicii rock! Sunt mult prea multe melodii pe care le ador si care imi induc anumite stari si trairi. Cunoscute sau nu prea muzica lor mereu o sa prinda viata odata cu generatiile ce vor veni!

P.S.: accentul 'pure british' a lui Freddie a dat o alta rezonanta versurilor, melodiilor si englezei din capul meu de copil, la momentul respectiv!

In my defence

In my defence what is there to say
All the mistakes we made must be faced today
It's not easy now knowing where to start
While the world we love tears itself apart
I'm just a singer with a song
How can I try to right the wrong
For just a singer with a melody
I'm caught in between
With a fading dream

In my defence what is there to say
We destroy the love - it's our way
We never listen enough never face the truth
Then like a passing song
Love is here and then it's gone
I'm just a singer with a song
How can I try to right the wrong
For just a singer with a melody
I'm caught in between
With a fading dream

I'm just a singer with a song
How can I try to right the wrong
I'm just a singer with a melody
I'm caught in between with a fading dream
Caught in between with a fading dream
Caught in between with a fading dream

Oh what on earth
Oh what on earth
How do I try
Do we live or die
Oh help me God
Please help me

If i have do it all again? Why not?? But i will do it slightly different !

I still love you!!

E atat de simplu incat cateodata uitam!

Wednesday, May 13, 2009

fake life

...only fools make this rulles sooooo i will stop to try so hard!
Şi cand te-ai saturat sa incerci sa faci totul perfect şi sa incerci sa mulţumeşti pe toata lumea... iţi iei lumea in cap şi te juri ca o sa faci numai ce vei crede tu de cuviinţa, ca numai parerile tale vor conta, ca examenul ''lecţie de viaţa'' va fi luata pe drept şi ca daca te vei lovi de ceva nu vei fi suparat pentru ca deciziile sunt doar ale tale şi cum nu poţi fi suparat pe tine...
Şi te trezesti ca ceri pareri, ca incerci sa trişezi la examen şi ca atunci cand te-ai lovit te uiţi in jur cautand un ţap ispasitor; inţelegi atunci ca te poţi supara pe tine şi poţi chiar ramane suparat.
Inţelegi atunci ca e mai placut sa ceri sfatul cuiva, ca ţi se poate oferi o alta perspectiva a lucrurilor, ca numai este nevoie sa trişezi deoarece ai cu cine invaţa şi ca e mai placut sa spui: ''E DOAR vina TA!! Daca nu te ascultam... ''. Dar chiar şi asa... regulile le faci tu, ŢI le faci tu şi tot tu aplici pedepsele. Un mic ştuţ cu ochii albaştri!! ;)) atat.