Friday, December 19, 2008

povestea pinguinului

Sunt dezamagita! Iar, pentru a nu mai stiu a cata oara. Sunt dezamagita de mine!
Sunt de parere ca daca macar o singura persoana incearca ceva, va atrage si alte spersoane sa incerce si se va creea o reactie in lant, iar impreuna am putea schimba lumea. Idealistic, dar inca mai cred in bunatatea oamenilor si sansa noastra de a ne schimba.
Un prieten mi-a spus ca daca arunci gunoiul la intamplare, moare un pinguin:D... nu mai arunc nimic aiurea! Chiar reciclez!:D I'm proud of my self! El a reusit sa influenteze pe cineva. Si-a salvat pinguinul! Mi-a salvat pinguinul!
Un alt prieten nu da doi bani pe chestia asta asa ca daca vrem sa aruncam ceva ii dam lui - sa moara pinguinul lui.:)) GLUUUUMA!!!
Asta am incercat si eu - sa influentez anumite persoane in ideea de a nu mai fi asa superficiali, dar se pare ca tre sa moara ceva, ca lumea sa te asculte! Am incercat sa fac bine- a iesit prost. Asta numai din cauza oamenilor care incearca sa para mai inteligenti citind printre randuri. NU SUNTETI!! NU MAI INCERCATI!!! Sunteti doar niste oameni care au prea multa putere si indraznesc sa si-o exercite asupra celorlati din jur! Asta ma afecteaza de asta am incercat sa schimb ceva- pentru ca ma afecteaza! Pentru ca nu cred ca oi fi eu aia care ii va trezi la realitate. Dar macar daca eu sunt fair-play fata de voi... si voi ati putea! Si poate odata cu mine nu vor mai suferi si alte persoane de pe urma prostiei voastre!
Dar cine pusca mea sunt eu sa cred ca daca le arati ca nu e logic, nu e bine, nu e corect, nu e cinstit, nu e bun, ei vor intelege? Niste fustrati notorii- asta sunteti! Fustrati si ipocriti! DAR....DAR ei au reusit, in idiotenia lor, sa creeze o reactie in lant; au reusit sa ma faca sa-mi doresc sa fiu ca ei: indiferenta, superficiala, ignoranta si ipocrita! M-au influentat!
Nu stiu daca o sa pot, dar am sa incerc, numai ca o sa incerc pe voi, ceata de oi!
Am sa incetez.
NU MERITA! Cochilia lor de prostie e atat de perfecta incat...Cat de ipocrit potzi sa fii sa ma mai saluti dupa ce mi-ai infipt sabia in spate?!?!?! Cat de ipocrit potzi sa fii sa-mi zambesti si MACAR SA INDRAZNESTI sa te interesezi de sanatatea mea??! Cat de idiot poti sa fii sa crezi ca eu o sa te iert vreodata?!? DEZGUSTATA. DEZAMAGITA. INGRETOSATA.
Niste idioti carora eu le-am oferit increderea mea.
Dar in rest e bine! Cica prietenii te cauta doar daca au nevoie de ceva; asa ca mergand pe acest principiu, ma bucur ca prietenii mei sunt bine:) ca au grija de pinguinii lor si le se rupe de pinguinul meu:))


Stiu ca pentru multi nu are logica....pt mine are!

Thursday, December 18, 2008

Visez!


Visez la ziua in care nu o sa-mi mai fie dor, la ziua in care sentimentele mele vor fi clare- albe sau ...negre; la ziua in care o sa ne intanlim si la momentul in care eu voi fi nevoita sa zambesc desi as vrea doar sa te opresc si sa-ti pun un sir lung de intrebari care au nevoie de un raspuns! Intrebari care ma macina si ma ranesc!
Visez la ziua in care lumea nu va mai fi asa fake, iar comportamentul lor va afisa simtirile lor! La ziua in care zambetul va fi doar zambet ci nu cutzit infipt miseleste in spate!
Visez la ziua in care prietenii vor reusi iar sa-ti atinga sufletul si il vor iubi chiar daca are ceva pete negre!
Visez la ziua in care oamenii vor fi mai buni si la ziua in care vom fi fericitzi!
La momentul in care inima mea o va lua iar razna si se va indragosti; se va indragosti sincer si curat si va iubi sincer si curat!
Ce e drept visez ca proasta!
Cu totii visam; ce e drept la lucruri diferite!