Thursday, October 23, 2008

revenim la cutitul de zest!

Azi (22) am fost fericita...dar mi-a trecut!

hotii

am ceva timp de cand imi vin in minte flashuri din trecut!recunosc ca sunt putin suparata pe acele persoane care-ti fac viatza mai frumoasa ca apoi ....sa iti fure amintirile!nu au dreptul asta dar o fac!

27 septembrie

nu am chef sa vad pe nimeni, sa simt pe nimeni, sa vb cu nimeni....nu am chef decat de tine... poate nici de tine... poate nici de mine; inca nu sunt sigura!lumea ma intreaba ce fac daca ies, daca mergem, daca facem si eu nu pot decat sa le spun ca ma simt rau si asa mi-am inventat o boala de care am grija sa nu o pierd, o boala ca un ultim refugiu la sentimentele ce incerc sa le ascund cu o maiestrie de care numai o femeie care sufera poate da dovada!la 10 si un pic peste m-am trezit....am continuat sa ma fortez sa adorm; la 11 si un pic m-am trezit si mi-am pus perna pe cap! la 12:38 m-am trezit cu un nod in gat si mi-am umplut pieptul de aer rece ca si cum in ultimile minute nu as mai fi respirat!nu stiu ce s-a intamplat la 12:38 dar o parte din mine moare! ma bucur ca nu am televizor desi sa aud ca mai exista cineva cu mine nu ar fi un lucru chiar rau!ma enerveaza ca a iesit soarele! ASTAZI??!?!? SUNT NEFERICITA?!?!!? ascunde-te...te rog!citesc o carte pt unii stupida ...pt mine exasct asa cum trebuie"Noi suntem zeite" de Alice Nastase... o carte trista plina de suferintza exact ca mine! o carte in care tot indoi coltul paginii in care gasesc o chestie ce merita memorata; o chestie in care ma regasesc; o suferinta mare ca a mea! si am indoit prea multe pagini!nu am cuvinte sa-ti spun multe ....invatz de la ce mai buni! am invatzat sa arat! asa m-ai invatzat..................
sufar ca o proasta ! m-am baricadat in camera; in casa! vroiam sa vin .... inima sa mi se rupa iar in mii de bucatza asa cum era cand ai gasit-o! sa nu o mai simt... mii de bucatzi ce plutesc in deriva prin suflet... mii de bucatzi ca niste ace infipte in tot corpul!imi amintesc ca mi-ai luat pastile pt ca ma durea maseaua! ceva pt ca ma doare sufletul?! te implor!
nu intzeleg de ce ma doare asa tare? nu era in plan sa ma doara sau sa ma afecteze-doar sa ma distreze!

homecoming 13 septembrie

sunt in drum spre bucuresti...dupa o perioada de aproape 4 luni de stat printre straini ma simt foarte ciudat....aud numai limba romana si imi tot vine sa o dau in engleza! nu inteleg de ce aici o dau in engleza si in salzburg in romana! banuiesc ca asa e normal sa se intample dar inca nu sunt pregatita!am atatea de facut cand ajung acasa incat nu stiu cu care sa mai incep!s-au adunat prea multe in prea putzin timp!frumoasa senzatzia deasupra norilor cu soarela batandu-ti in freza, cu un pahar de vin rosu la bord(al doilea daca tot facem abuz de sinceritate), cu laptopul in bratze si cu un stres mai mare decat mine!btw nu stiu daca e o parere generala dar sa calatoresti cu tarom-ul e o adevarata experienta; serviciile sunt ok, nu ca as avea eu foarte mare experientza, dar toate calatoriile pe care le-am facut au fost cu avionul, dar senzatzia de vechi si aproape ca se dezmembreaza te urmareste e tot parcursul drumului!
undeva ....candva....mi-a dorit sa fiu scriitoare! dar mi-a trecut si bine am mai facut! adica nu sa ma apuc sa scriu cartzi fabuloase despre viatza sau chestii ce vin din adancul si strafundul imaginatziei mele (deplorabil de bogata, dealtfel) dar ceva ... pt cineva ... pt careva!
de o perioada de timp m-am apucat sa studiez emotzii si reactiile celor din jur! apoi am inceput sa imi analizez propriile sentimente si .....si am descoperit ca pot sa inaintez....dar am nevoie de incurajari permanente; sunt o persoana care cand nu trebuie renuntza foarte usor si cand ar trebui sa renuntze se incapatzaneaza sa se tzina tare! oricum multe din chestiile care mi-au trecut prin cap sunt notate...daca ar fi sa le unesc as face o treaba (asta apropo de visul meu de copil)
love on the run imi bubuie in urechi si I FUCKING ENJOYING IT!
vrea sa mearga la mine! nu cred ca realizeaza cat e de importanta chestia asta pt mine! toata lumea imi zice sa o las balta dar sincer nu reusesc in nici un fel!cred ca sunt a little sado daca ma cinui in halul asta!
am comandat un al treilea pahar de vin rosu sec...ma fac tzapana pana in bucuresti si apoi repriza a doua pana in iasi :)) macar sa fiu pregatita! ce am realizat nu stiu ....o experientza interesanta si ceva bani!
deci nu pot sa cred ca m-am desprins atat de usor de ei.....si ei de mine...nu ma asteptam ...mi-ar fi placut sa-l vad pe Roland la sfarsit sa il iau in bratze si sa-i spun ca imi este incredibil de drag(si ca tare regret ca nu am profitat de inocenta lui:)) )!ma bucur ca am facut o impresie SUPER si am facut RECORD la incansari! ma bucur ca s-au bucurat ca am venit...si ma bucur ca plec! stiu ca o sa ma intorc dar nu stiu cum, cand si cu cine!
parca as merge deasupra marii!!!ooo MAREA...i miss the sea sooo fucking much! was the first year after a long time when i wasn't there! i regreted!
about the girls ...i don't now but i really gonna miss them....maybe for the long nights spent together, waiting to be light outside and the birds songs !