Monday, July 9, 2007

low

sunt ata de obosita incat... stiu sigur ca nu voi putea dormi! in curand voi plecat la mare si imi este putin teama de rechini:)) sper sa fie fain! suparata intrebi?!?-NORMAL, daca mereu am fost de ce nu as fi si acum?
am gresit si regret, incerc sa-mi repar greseala si nu stiu cum! o greseala deja facuta te va urmari toata viatza! se spune ca daca pierzi ceva gasesti altceva...eu nu mai gasesc nimic! prapastioasa asa am fost mereu! as vrea sa ajut, dar daca nu sunt lasata sa o fac cum as putea... ce rost mai are?
am incercat ... sunt low momentan si am sa incer sa ies de acolo! urasc sa fiu suparata...iar si iar...si iar...urasc ca ma afecteaza tot si ca ...urasc si chestia aia! omul e fericit in nebunia lui pt ca in momentele alea e mica lui lume roz.....asa e si a mea....roz pt ca inebunesc pe zi ce trece! ma scald in starea de rahat si in nerealism, in incercari de a reface ce a fost stricat , in a mentine ceva pe linia de plutire , in a avea prieteni, si cand trag linie nu mai ramane nimeni- asa cum am zis - nimeni!! ti-am zis ca nimeni si nu m-ai crezut!!

Wednesday, July 4, 2007

echilibru

ehilibru-uite un cuvant "puternic" si plin de"bun simt"!
echilibru e ceva care nu ar trebui sa lipseasca din arsenalul omului! e chestia care te ajuta sa nu te scufunzi , sa nu exagerezi , sa nu plutesti- e o chestie care ne mentine pe platforma numita : REALITATE!
ei, mie chestia asta numaita"echilibru imi lipseste cu desavarsire!
am tendinta sa cad intr-o extrema sau in cealalta, pur si simplu nu pot fi echilibrata!ori prea rea ori prea buna , ori prea visatoare ,ori prea sceptica(nu am spus realista , pt ca se pare ca nu sunt!)ori prea atenta ori prea superficiala, ori ori ..dar niciodata echilibrata! si ciudat e ca sunt inconjurata de persoane echilibrate care ar putea sa ma influenteze si sa ma ajute sa devin ceea ce nu pot sa fiu; dar nu se prinde nimic de mine!
chiar daca vreau .,...poate nu vreau indeajuns, poate, nu pot sa-mi dau seama